Pool & Spabad Kumla Örebro - Teges Swimmingpools - Poolpump - Miami Pool - Pahlén - Viskan Spa

Teges Pool & Spa

         Lite kortfattat om varför man skall köpa ett Viskan Spa!Skalet - Marknadens tjockaste.

Viskan har valt att satsa på marknadens tjockaste akrylskiva från den bästa leverantören. Detta reducerar ljudet samt som extra isolering.


Sittdjupet - Djupare än konkurrenternas

I Viskans spa sitter man med vattnet över axlarna - annars blir det kallt och tråkigt. Vi svenskar är oftast långa vilket gör sittdjupet extra viktigt. Provsitt och testa själv.Unikt driftsäkert system

Titaniumvärmare för längre livslängd. Balboas unika styrsystem som Viskan är ensamma om. Kör massagepumparna samtidigt som värmaren värmer ditt vatten. Detta är ett måste i vårt nordiska klimat. Om inte tappar vattnet temperaturen mycket fort oavsett isolering.


Locket

Viskan har marknadens bästa lock, tjockt och gjort av en högdensitetscellplast. Mycket god isolationsförmåga efter några år.

Nyhet! Nu kan man även välja locket i svart jättesnyggt till svart kabinett.


Separat programmeringsbar cirkulationspump

Fördelarna med dessa pumpar är att du får ett tystare bad med lägre energiskostnad och du kan styra hur ofta vattnet skall filtreras, från 4 till 24 timmar. Mindre slitage på övriga pumpar då dessa används endast till vattenmassagen. Detta gäller samtliga modeller.


Isolering - energisnåla och SP-testade

Tack vare flera lager isolering och luftbarriärer och att värmen från spabadets pumpar återanvänds gör Viskans bad energisnåla.


Rent vatten

Viskan har ett unikt system; Aqua Clear System (ACS system), antibakteriell slang, AOP- avancerad oxiderings-process (ozon och UV-C ljus som när det kombineras rätt skapar den kraffullase icke kemikaliska reningen av dricksvatten).


Med tillverkning i Skene så är vi nära dig med allt du kan tänkas behöva till ditt spabad. Eller vad sägs om service, support, reservdelar och tillbehör Med andra ord så får du ett tryggt och enkel spabadsliv.


                                                              Varmt välkomna in till oss!Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.